Receptionschokolade

Chokolade til konfirmation, bryllup, barnedåb eller blot som dessert efter en god middag til en god kop kaffe og en cognac.

Hos Kardinal Chokolade har vi et bredt udvalg af chokoladeprodukter – og for at gøre det nemt for dig, har vi lavet 2 standard pakker (Engroschokolade æske), der passer til de flestes behov:

  • 48 stk. chokolade petit four
  • Ca. 85 stk. dessertchokolade (12 forskellige slags)

For begge æsker gælder, at sortimentet er standard og ikke kan ændres. Chokoladen er ikke specielt egnet til gavebrug (da chokoladen kun leveres i en transportkasse), men er oplagt hvis du skal imponere med et overdådigt chokoladebord.

Vi arbejder med egne opskrifter, og med mere end 25 års erfaring er håndværket blevet perfektioneret. Vores brede udvalg i luksuschokolade garanterer noget for enhver smag, og vil falde i god jord til enhver lejlighed.

Vi behandler hver eneste henvendelse og ordre med stor seriøsitet´.
Blandt Kardinal Chokolades målsætninger er, at bruge de mange års erfaring til at tilfredsstille- og finde den optimale løsning for vores kunder, foruden naturligvis at have det bedste udvalg i håndlavede kvalitetsprodukter.

Står du overfor et større arrangement, hvortil du ønsker en special løsning? Så er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

Bestil receptionschokolade