Handelsbetingelser
Når du bestiller hos Kardinal Chokolade, sender vi dig altid en bekræftelse på din bestilling med information om godkendelse og mulig afhentning-/leveringstidspunkt.

Fragt
Kardinal Chokolade tilbyder ikke privat levering. Levering til erhverv sker udelukkende i forhold til særskilt aftale, kontakt Kardinal Chokolade for at høre om mulighederne.

Forsinkelser
Forsinkelser i produktionen kan opstå, og derved forsinke leveringstiden og i dette tilfælde accepterer De ved bestilling, at Kardinal Chokolade ikke drages til ansvar eller pålægges udgifter, til dækning af eventuel tab eller erstatning.

Afhentning i butikken
Under bestilling beder vi om et afhentningstidspunkt samt telefon nr., således at vi, i tilfælde af manglende afhentning, kan kontakte Dem.

Fortrydelsesret
Bemærk venligst at der ikke er fortrydelsesret for køb af levnedsmidler.
Chokolade er fødevarer og skal derfor også behandles derefter. Ifølge Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1 jf. § 9, stk. 2, nr. 1, er der ikke fortrydelsesret på køb af varer til husholdningens løbende forbrug, herunder chokolade og specialiteter.

Fortrydelsesretten er 14 dage.
Ved ikke fordærvelige varer regnes fristen som udgangspunkt fra den dag, De har modtaget varen eller den første levering i hænde.
De har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før De har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail).

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne.
Leveres ordren af flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare.
Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal på utvetydig måde oplyse Kardinal Chokolade ApS om, at du vil fortryde købet. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering.

Returnering:
Når du har meddelt Kardinal Chokolade ApS, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

Kardinal Chokolade
Strandvejen 8,
2100 København Ø
Er du i tvivl om noget i forbindelse med bestilling, betaling og forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.
Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering med mindre andet er aftalt.
Bemærk venligst at vi ikke modtager varer sendt pr. efterkrav.

Kardinal Chokolade kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelse, hæfter du for varens værdiforringelse.

Købelovens mangelsregler kan benyttes.