Kom om bag disken 2018-02-25T19:57:46+00:00

Udvalgte kvalitetsråvarer

En balance der skaber smagen.

God fødevarekvalitet er intet entydigt begreb, og hvad der er vigtigt for én person, kan for en anden slet ikke have nogen betydning. Men ved at bruge friske råvarer ved produktionen, undgå unødige tilsætningsstoffer og give chokoladen tid til at blive til, mener vi hos Kardinal Chokolade, at der opnås en helt speciel balance i vores chokolade der både kan smages og duftes.

Vi anvender rå marcipan, fremstillet af europæiske middelhavsmandler uden tilsætning af konserveringsmidler. Vi sammensætter selv vores mørke råchokolade, der indeholder en cacaoprocent på ca. 65, og den er naturligvis fremstillet kun med kakaosmør og ingen andre fedtstoffer. Det gør sig også gældende for vores bløde nougat, der fremstilles af ristede hasselnødder, kakaomasse og kakaosmør samt sukker og vanilje. Som smag bruger vi blandt andet appelsin, valnødder og ægte spiritus.

Brugen af friske råvarer

og den naturlige holdbarhed

Hos Kardinal Chokolade går vi meget op i kvalitet, både mht. råvarer og fremstillingsprocesser. Brugen af friske råvarer og uden unødvendige tilsætningsstoffer betyder at produktet har en naturlig begrænset holdbarhed. Vi hjælper gerne med gode råd, tips og tricks for at du kan få den bedste holdbarhed i forhold til din chokolade  (læs også vores artikel her).

Vidste du:

  • Kakaotræet vokser vildt til 10-15 meters højde.
  • Blomsterne på kakaotræet sidder direkte på stammen og ikke på grenene.
  • Ny forskning daterer kakaodyrkning tilbage til mindst 1500 f.Kr, måske endda 1750-1900 f.kr. Kakao var altså en del af den første mesoamerikanske civilisation.

Smagen og duften af frisk chokolade

Til hverdagen, hyggelige stunder, hjemme eller på arebjdet.

Chokolade kommer i mange former, farver og smagsvarianter, og uanset om du blot skal nyde et enkelt stykke efter aftensmaden, sidder i en hyggelig stund med familien eller til møde på kontoret, så passer chokolade næsten altid ind. Hos Kardinal Chokolade har vi mere end 100 forskellige chokolade varianter i vores sortiment, og hertil kommer sæsonvarer som f.eks. påskeæg.
Vi elsker duften af frisklavet chokolade, og vi laver kun chokolade vi selv vil nyde.

Vidste du:

  • Aztekerne og Mayaerne brugte bønnerne både som medicin, nydelsesmiddel og hårde kontanter.
  • Smagen i kakao bestemmes af over 400 forskellige substanser.
Læs mere om vores butik og se åbningstiderne